Clariassalade met citroendressing
Ingredienten voor 4 personen:
- 200 g gerookte meervalfilet
- 1 bosje radijs
- 1 zakje gemengde salade (200g)
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 4 eetlepels magere yoghurt
- 1/2 theelepel kerriepoeder
- zout, peper
- 2 eetlepels grofgehakte peterselie
Breidingswijze:
- Snijd de meervalfilet in stukjes van ca. 1cm
- Maak de radijsjes schoon en snijd ze in vieren
- Hussel de sla met de stukjes Clarias en de radijs door elkaar en verdeel de Clariassalade over 4 bordjes
- Meng het citorensap met suiker, olie, yoghurt, kerriepoeder en een snufje zout en peper
- Schep de citroendressing over de salade en strooi de peterselie erover
- Lekker met warme toast!